Crystal Healing

De crystal healing is een unieke behandeling. Er wordt namelijk met de kracht van edelstenen en mineralen gewerkt. Deze behandeling kan per persoon variëren. Het kan een massage zijn met de stenen of een lichaamsbehandeling waarbij u de kleren mag aanhouden en u lekker word ingestopt. Bent u geïnteresseerd in de werking van stenen en de chakra’s maar heeft u geen idee wat het verder inhoud, dan is dit de perfecte behandeling.

Elk persoon is verschillend en dat is met de stenen net zo. Elke steen heeft zijn eigen werking. We gaan daarom voor de massage samen bespreken wat de klachten zijn zodat ik de juiste stenen kan kiezen. De behandeling bestaat uit een vragenlijst die u vooraf krijgt en een kort intake gesprek op de dag van de behandeling, hier kunt u eventueel aangeven of u liever een massage wilt of een lichaamsbehandeling. Na dit gesprek weet ik waar ik aan kan werken en zal ik verder gaan met het bekijken van de chakra’s , dit doe ik met een pendel. De pendel kan hele andere klachten aangeven dat u zelf denkt, ik zal met beide rekening houden. Nadat ik weet waar de klachten zijn of waar de balans mist begin ik met het uitzoeken van de edelstenen en begint de behandeling.

Tijdens de massage krijgt u een ontspanningsmassage met edelstenen. Elke steen heeft een eigen werking dit zal dan ook heel persoonlijk zijn wat u ervaart. Bij de oplegging worden en verschillende stenen op de chakra’s neergelegd, dit kan op elke chakra zijn of alleen op de punten waar het nodig is. Zodra de edelstenen liggen heeft u de keus om lekker rustig te blijven liggen of u heeft een keuze uit een hand voet of hoofdmassage. Hoelang de stenen blijven liggen verschilt per persoon.

Hoe u zich tijdens en na de behandeling voelt is ook erg verschillend. U kunt zich erg ontspannen en relaxed voelen maar het kan ook zo gebeuren dat er wat loskomt en u emotioneel wordt.  Dit is allemaal goed. Hoevaak u deze healing nodig heeft en wat u zelf thuis kunt doen met stenen  bespreken we na de behandeling.

Wilt u graag ervaren wat de werking van stenen kan zijn en hoe het gesteld is met de balans van de chakra’s dan is de de perfecte behandeling.

Goed voor:                              

  • – Chakra’s openen/sluiten
  • – Terug in balans komen
  • – Bij lichamelijke pijn

Voordelen Crystal massage:

  • – Ontspannen
  • – Meer kennis van stenen
  • – Weinig aanraking van handen als dit gewenst is
  • – Kleren aan

Beschikbaar in: